YOU CAN’T RECOGNISE GOOD TIMES IF YOU HAVEN’T HAD BAD ONES.

YOU CAN’T RECOGNISE GOOD TIMES IF YOU HAVEN’T HAD BAD ONES.

Zo lang als ik me kan herinneren, heb ik enorme bewondering voor vrouwen die hun zaakjes voor elkaar hebben.

Van die vrouwen die én een top baan hebben én een leuke man hebben én er nog eens super goed uitzien én in alle drukte alles onder controle hebben.

Van die vrouwen die weten wat ze willen en dat nog voor elkaar krijgen ook.  Van die vrouwen die nooit een wijntje te veel drinken, walgen van sigaretten, altijd op tijd uit de kroeg naar huis gaan en nooit een relatie krijgen met een foute man.

Ze doen nooit een miskoop, ze kunnen zich beheersen, hebben geen suiker/snackverslaving en verliezen zich niet in onderwerpen die niet ter zake doen.
 
Oh wat heb ik mijn best gedaan om ook zo te zijn.
Schriftjes vol met goede voornemens, doelen en to-do-listen in de hoop dat mijn leven structuur ging krijgen heb ik volgeklad.

Zo lang als ik me kan herinneren, heb ik enorme bewondering voor vrouwen die hun zaakjes voor elkaar hebben.

Van die vrouwen die én een top baan hebben én een leuke man hebben én er nog eens super goed uitzien én in alle drukte alles onder controle hebben.

Van die vrouwen die weten wat ze willen en dat nog voor elkaar krijgen ook.  Van die vrouwen die nooit een wijntje te veel drinken, walgen van sigaretten, altijd op tijd uit de kroeg naar huis gaan en nooit een relatie krijgen met een foute man.

Ze doen nooit een miskoop, ze kunnen zich beheersen, hebben geen suiker/snackverslaving en verliezen zich niet in onderwerpen die niet ter zake doen.
Oh wat heb ik mijn best gedaan om ook zo te zijn.
Schriftjes vol met goede voornemens, doelen en to-do-listen in de hoop dat mijn leven structuur ging krijgen heb ik volgeklad.

Ik ben een vrouw met ADD en net als zovele vrouwen met ADD denk ik anders. Maar dat wist ik vroeger natuurlijk nog niet. Ik vroeg me alleen maar af waarom ik niet gewoon deed wat anderen deden, waarom ik altijd zo moeilijk moest doen. Waarom ik altijd anders moet zijn…..

Ik ben een vrouw met ADD en net als zovele vrouwen met ADD denk ik anders. Maar dat wist ik vroeger natuurlijk nog niet. Ik vroeg me alleen maar af waarom ik niet gewoon deed wat anderen deden, waarom ik altijd zo moeilijk moest doen. Waarom ik altijd anders moet zijn…..

.

Als ik nu terug kijk op die tijd, denk ik: Ach meisje wat heb je het jezelf moeilijk gemaakt.
Zoveel frustratie en verspilde energie.
Wat heb ik mezelf eenzaam, onzeker en onbegrepen gevoeld.
Wat vond ik het moeilijk om mijn kwetsbaarheid te tonen.
Wat een kei was ik in het scheppen van een mooier beeld van mezelf en de situatie.

Toch is het ergens goed voor geweest

Want als ik niet altijd maar zo als kip zonder kop doorgedenderd was, was ik na de geboorte van mijn zoontje nooit in een lichamelijk burn-out terecht gekomen (misschien had ik toen ook wel een geestelijke burn-out hoor, maar dat zou ik nooit toegeven ;-/)

Dan had ik waarschijnlijk nooit enorme allergieklachten ontwikkeld en was me dus ook nooit gaan verdiepen in een gezondere lifestyle. Dan had ik al mijn opleidingen niet gevolgd en geen eigen praktijk gehad.

.

Als ik nu terug kijk op die tijd, denk ik: Ach meisje wat heb je het jezelf moeilijk gemaakt.
Zoveel frustratie en verspilde energie.
Wat heb ik mezelf eenzaam, onzeker en onbegrepen gevoeld.
Wat vond ik het moeilijk om mijn kwetsbaarheid te tonen.
Wat een kei was ik in het scheppen van een mooier beeld van mezelf en de situatie.

Toch is het ergens goed voor geweest

Want als ik niet altijd maar zo als kip zonder kop doorgedenderd was, was ik na de geboorte van mijn zoontje nooit in een lichamelijk burn-out terecht gekomen (misschien had ik toen ook wel een geestelijke burn-out hoor, maar dat zou ik nooit toegeven ;-/)

Dan had ik waarschijnlijk nooit enorme allergieklachten ontwikkeld en was me dus ook nooit gaan verdiepen in een gezondere lifestyle. Dan had ik al mijn opleidingen niet gevolgd en geen eigen praktijk gehad.

Missie gevonden!

Vanaf het moment dat ik mijn praktijk in 2015 opende,  werkte ik vooral met vrouwen die last hadden van  allergieën, hormonale klachten en darmproblemen. Wat later ben ik me gaan verdiepen in healthy-ageing. Maar uiteindelijk werd ik compleet gegrepen door de werking van het brein en de connectie die het heeft met je buik.

Ik noem mezelf Dé ADD-coach voor vrouwen die op zoek zijn naar een ‘andere’ remedie en hun ADD, met al zijn goede kenmerken, willen omarmen.

Want de wereld heeft behoefte aan spontane, energieke, creatieve en gevoelige vrouwen zoals jij.
 
Ik wil je helpen weer je eigen optimistische zelf te worden, zodat jij kleur kan geven aan het leven en een inspiratiebron kan zijn voor de mensen om je heen. Want weet je: uiteindelijk zijn die perfecte vrouwen maar saai. Ik bewonder creativiteit en out of the box denken, ik bewonder veelzijdigheid en vernieuwend denken, ik bewonder … jou dus!

Heb je het gevoel dat we op 1 golflengte zitten en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Missie gevonden!

Vanaf het moment dat ik mijn praktijk in 2015 opende,  werkte ik vooral met vrouwen die last hadden van  allergieën, hormonale klachten en darmproblemen. Wat later ben ik me gaan verdiepen in healthy-ageing. Maar uiteindelijk werd ik compleet gegrepen door de werking van het brein en de connectie die het heeft met je buik.

Ik noem mezelf Dé ADD-coach voor vrouwen die op zoek zijn naar een ‘andere’ remedie en hun ADD, met al zijn goede kenmerken, willen omarmen.

Want de wereld heeft behoefte aan spontane, energieke, creatieve en gevoelige vrouwen zoals jij.
Ik wil je helpen weer je eigen optimistische zelf te worden, zodat jij kleur kan geven aan het leven en een inspiratiebron kan zijn voor de mensen om je heen. Want weet je: uiteindelijk zijn die perfecte vrouwen maar saai. Ik bewonder creativiteit en out of the box denken, ik bewonder veelzijdigheid en vernieuwend denken, ik bewonder … jou dus!

Heb je het gevoel dat we op 1 golflengte zitten en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Lees voor we afspreken ook nog even dit!

 

  • Ik ben geboren in Den Haag en getogen in Rotterdam. Daardoor ben ik een niet- lullen-maar-poetsen type met een beetje kakkerige randje.
  • Ik ben vanaf mijn vroege jeugd al gek op paarden. In mijn kast vind je meer met modder besmeurde laarzen dan kekke glamourhakjes (ook al staan er altijd een paar geduldig te wachten en ga ik dan ook van top tot teen glam!).
  • Ik ben geen vrouwen-vrouwtje, verwacht bij mij geen theekransjes en uitgebreide hugsessies en van roddelen raak ik snel verveeld.
  • Wel hou ik van spontane en warme mensen en zonder humor kan ik niet leven.
  • Ik ben een vechter met een pragmatische en nuchtere instelling. Dat zijn eigenschappen die ik ook erg waardeer in mijn cliënten.
  • Genieten van het leven is voor mij heel belangrijk en ik wil dat jij dit ook kunt blijven doen. Toch zal ik af en toe de teugels moeten aantrekken (om maar even in paardentermen te blijven!), maar ik beloof je dat je me daar uiteindelijk dankbaar voor zal zijn.

Laat mij je helpen om op een natuurlijke en duurzame manier je ADD weer op de rit te krijgen en boek een gratis kennismakingssessie.

Laat mij je helpen om op een natuurlijke en duurzame manier je ADD weer op de rit te krijgen en boek een gratis kennismakingssessie.

heb je nog een vraag?